• Tlf. 50 50 37 73
  • Email: kontakt@sikkereshop.dk
  • Login

Persondata & Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk.
Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan ”Cookies” deles op i to typer. Den ene type kaldes ”sessioncookies” ”sessioncookies” er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. ”sessioncookies” gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Der findes en anden type ”Cookie” som kaldes ”permanent Cookie” og den gemmes som en tekstfil på din PC i ca. en måned. En ”permanent Cookie” er med til at vores server kan genkende din PC næste gang du logger ind på en hjemmeside. På hjemmesiden anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan fx gøres på følgende måde: I Internet Explorer 5.X slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies Logstatistik: Logstatistik bruges  i internetbutikken og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.
På hjemmesien anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med netbutikken via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: ·
navn · adresse · telefonnummer · email-adresse

Butikken foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos virksomhedens juridiske navn og opbevares i 5 år hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via butikkens website, sikres at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren for virksomheden, har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Der opbevares ikke kundeoplysninger krypteret. Dr transmitteres ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til internetbutikken videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og der registreres ingen personfølsomme oplysninger. Som registreret i internetbutikken, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til internetbutikken, via e-mail til internetbutikken der er certificeret således at kommunikationen mellem kortindehaver, forretning og andre parter i handlen er krypteret.

Det betyder, at uvedkommende ikke kan få fat i dit kortnummer under transaktionen. Internebutikken kommer aldrig i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, men trækker beløbet direkte fra din konto via et transaktionsnummer.

Du hæfter ikke for betalinger, som er sket på internettet ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.

Log ind Ansøg om medlemskab Handelsbetingelser
Array